С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой ще готви тази на "Ресторант на годината"

Бакхус
14 Март 2019, 12:59
Share Tweet Pin it Share
  >>> ДЕСЕРТ: Портокал, шоколад и иберийски емоции Поднесено с коняк Hennessy X.O. >>>Франсиско Лоренсо идва от поколения на майстори сладкари и кулинарията тече във вените му. Израснал е в Испания, но работата му го отвежда в ресторанти в Европа, Америка и Азия. Ръководил е кухните както на гурме ресторанти, така и на големи международни вериги. В работата си той комбинира вкусовете от старите семейни рецепти с нови техники и превръща класическото в модерно, като търси вдъхновение в архитектурата, химията и киното. Днес той е екзекютив шеф на HRC Culinary Academy и шеф-инструктор в ресторант "Таланти" - София.✦✦✦☛ Вижте повече информация за събитието и купете своя куверт още сега на bacchus.bg/top
7/7 снимки в галерията >>> ДЕСЕРТ: Портокал, шоколад и иберийски емоции
Поднесено с коняк Hennessy X.O. >>>

Франсиско Лоренсо
идва от поколения на майстори сладкари и кулинарията тече във вените му. Израснал е в Испания, но работата му го отвежда в ресторанти в Европа, Америка и Азия. Ръководил е кухните както на гурме ресторанти, така и на големи международни вериги. В работата си той комбинира вкусовете от старите семейни рецепти с нови техники и превръща класическото в модерно, като търси вдъхновение в архитектурата, химията и киното. Днес той е екзекютив шеф на HRC Culinary Academy и шеф-инструктор в ресторант "Таланти" - София.

✦✦✦

Вижте повече информация за събитието и купете своя куверт още сега на bacchus.bg/top

Реклама »