С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторант на годината

  • Една добра вечер в Noma - част I: И майката на комбучата

    Велислава Попова
    26 Декември 2022, 10:38

    Три истории от менюто на най-добрия ресторант в света и една филия хляб. С масло.

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винени листи в България говорят: The Sea Terrace

    София Павлова
    07 Октомври 2022, 18:02

    Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винени листи в България говорят: aEstivum

    Андреа Пунчева
    20 Септември 2022, 14:11

    Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винените листи в България говорят: Космос

    Андреа Пунчева
    16 Септември 2022, 17:35

    Екипът поглежда как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус" през 2021 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винените листи в България говорят: Niko'las 0/360

    Андреа Пунчева
    снимки: Лияна Вагнер 14 Септември 2022, 10:37

    Галина Виденова и Цветомир Николов разказват как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • Виктор Ангелов, CHEF'S: Никога не бих пренебрегнал шкембе чорбата

    Андреа Пунчева
    снимки: Георги Кожухаров 26 Юли 2022, 16:25

    Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Метин Алиев, Hamachi-ni: Устойчивата кухня е изобретателна

    Андреа Пунчева
    снимки: Юлия Лазарова 26 Юли 2022, 12:41

    Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Сали Али, ANDRe: Нека ресторантите подкрепят местните производители

    Андреа Пунчева
    снимки: Велко Ангелов 26 Юли 2022, 12:13

    Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Ивана Кръстева, Soul Kitchen: 70% от гостите не са вегани, просто им е вкусно

    Бакхус
    снимки: Юлия Лазарова 26 Юли 2022, 10:46

    Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • "Десерт": какво ново в "Ресторант на годината"

    Бакхус
    снимки: Цветелина Белутова 27 Април 2022, 14:47

    Следващото издание на най-престижните за сферата си у нас призове откроява повече заслуги в света на кулинарията

    Share Tweet Pin it Share
  • Дебютни времена

    Бакхус
    05 Март 2022, 16:03

    Кои заведения са подходящи за номинация като новоизгряваща звезда в "Ресторант на годината" и какво казват предшествениците им

    Share Tweet Pin it Share
  • Победителите говорят: ресторант в сегашно и бъдеще време

    Андреа Пунчева
    02 Февруари 2022, 11:30

    Откровена среща за старите уроци, новите тенденции, трудните гости с 5-те най-добри заведения на България

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант на годината 2022: уважение към бранша и 2 нови категории

    Андреа Пунчева
    снимки: Цветелина Белутова 19 Януари 2022, 10:00

    Церемонията по награждаването ще се проведе на 23 март 2023 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • От главния редактор: "Бакхус" през 2022 г.

    Андреа Пунчева
    13 Януари 2022, 16:26

    Няколко думи за предстоящите събития, броеве и насоки на първото гурме списание на България

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за салтимбока с пъстърва и шафран от Dieci

    Бакхус
    снимки: Ресторант Dieci 29 Декември 2021, 08:49

    Празнично ястие, дело на шеф Джанфранко Киарини, чийто ресторант Dieci в с. Девино спечели "Дебют" за 2021 г. от наградите на "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora

    Бакхус
    снимки: Ресторант Ahora 28 Декември 2021, 08:30

    Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос"

    Бакхус
    снимки: Ресторант 27 Декември 2021, 08:26

    Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за торо стек от Hamachi-ni

    Бакхус
    снимки: Ресторант Hamachi-ni 26 Декември 2021, 08:30

    Празнична рецепта от шеф Георги Георгиев и ресторанта, спечелил награда "Авторски почерк" от "Бакхус" за 2021

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж"

    Бакхус
    снимки: Ресторант 23 Декември 2021, 14:15

    Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант на годината 2021 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino

    Бакхус, снимки: Цветелина Белутова
    01 Октомври 2021, 18:21

    С благодарности към Acqua Panna & S. Pellegrino, Hennessy, Tanqueray Gin, Gordon's Gin, Veuve Clicqot, The Singleton, METRO, JTI, Porsche, Red Devil, HRC Culinary Academy, Liquid Entertainment, Matzalo, Elly's Supreme Taste, Sofia Tech Park

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »