Бакхус - Списание за вино и гурме култура
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Най-новото

Вино

Ново място - enjoy

Ново място - enjoy

Бакхус
14 Ноември 2016, 11:05

Новини

Восък без калории

Восък без калории

Марта Румянова
14 Ноември 2016, 12:44

Реклама

Петият гастрономически фестивал в Банско започна с експлозия от вкусове
09 Ноември 2016, 14:35

С чаша червено вино и много гурме изкушения на 4 ноември вечерта бе открит петия гастрономически фестивал в град Банско

Новини

Уискито излиза от бара и застава до чинията

Уискито излиза от бара и застава до чинията

Весела Николаева
05 Ноември 2016, 13:06

Вино

Идва ли краят на сомелиерите

Идва ли краят на сомелиерите

Бакхус
04 Ноември 2016, 17:12

Галерии

Restaurant and Bar Design Awards 2016

Restaurant and Bar Design Awards 2016

Ивайло Харалампиев
03 Ноември 2016, 17:42

Новини

A за десерт - сапун

A за десерт - сапун

Марта Румянова
03 Ноември 2016, 12:00

Новини

Всеки хляб с времето си

Всеки хляб с времето си

Тамара Вълчева
31 Октомври 2016, 10:53

Новини

Ново място

Ново място

Бакхус
27 Октомври 2016, 13:51

Хора

Le Cordon Bleu с шеф Марк Вака

Le Cordon Bleu с шеф Марк Вака

Детелина Христова
28 Октомври 2016, 16:39

Новини

Нямаме пица

Нямаме пица

Тамара Вълчева
24 Октомври 2016, 10:36

Разговор с шеф Джузепе Д‘Акуино за италианската кухня и какво означава гурме ресторант

Новини

Да кажем чао на доматите

Да кажем чао на доматите

Рене Йошида
24 Октомври 2016, 11:51

Новини

Какво, къде, кога (октомври - ноември)

Какво, къде, кога (октомври - ноември)

Марина Караконова
19 Октомври 2016, 12:05

Новини

Три звезди, три реклами, три питиета

Три звезди, три реклами, три питиета

Марина Караконова
18 Октомври 2016, 16:12

Новини

Дали да ям

Дали да ям

Ивайло Харалампиев
13 Октомври 2016, 13:11

Хора

Перу: представено от Карлос Портен и ресторант Lomo

Перу: представено от Карлос Портен и ресторант Lomo

Марина Караконова
13 Октомври 2016, 16:09

Реклама »