С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
  В края на 2013 година Димитър Шопов и каталунската кухня бяха главните действащи лица в едно от първите издания на "Вечер на любителите готвачи" на списание "Бакхус". Посетителите вероятно помнят добре тези няколко така вкусни часа, прекарани в Барселона, без дори да се наложи да излизаме от София. Почти три години по-късно Митко Шопов отново бе наш гост. Както винаги изпълнен с кулинарен ентусиазъм да събира, приготвя и експериментира с различни рецепти и вкусове, разликата този път бе в още по-богатия му опит: Вече една година той е собственик на космополитното кулинарно училище за любители Food Connection, което събира хората с вкус към добрата храна и добрия живот.
1/21 снимки в галерията В края на 2013 година Димитър Шопов и каталунската кухня бяха главните действащи лица в едно от първите издания на "Вечер на любителите готвачи" на списание "Бакхус". Посетителите вероятно помнят добре тези няколко така вкусни часа, прекарани в Барселона, без дори да се наложи да излизаме от София. Почти три години по-късно Митко Шопов отново бе наш гост. Както винаги изпълнен с кулинарен ентусиазъм да събира, приготвя и експериментира с различни рецепти и вкусове, разликата този път бе в още по-богатия му опит: Вече една година той е собственик на космополитното кулинарно училище за любители Food Connection, което събира хората с вкус към добрата храна и добрия живот.

Реклама »