Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Юбилейното издание на световната кулинарна фиеста подобри всички досегашни рекорди
Няколко впечатления и наблюдения от първото издание на новото годишно събитие
Разговор с лицето на новото поколение "зелени" готвачи
3 рецепти за 3 вкусни торти, дело на украинката Марина Миндова
8 срещи със страната, най-богата на собствени разновидности маслини
Матча е легендарна, матча е модерна, но между различните матчи има един балкан разлика
Кувертите са по едва 69 лв., гост-готвач в ресторант "Таланти" на 13 април е нидерландец Бьорн Масоп
История за страната, където след всяка хапка пируват очите, носът и небцето наравно със стомаха
Амбицията е качествен биотор да достигне до най-много земеделски производители из цяла България
Средиземноморска обиколка с няколко вкусни спирки
Второто издание ще се проведе от 7 до 9 април 2022 в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София
"Как да направим хората щастливи? Нужно е да им дадем радост, любов и малко сладко", възкликва Карлсон. Пипи и Емил със сигурност ще се съгласят с него.
За революционния вкус в чашата еспресо и нейното бъдеще разговаряме със Стан Бачев
Проследяваме светлата ера на кафееното зърно
По следите на уникално (без да преувеличаваме) за България събитие
По следите на гурманските градски приключения на Ния Петрова
Малката крафт винарна от Варна очарова и с новата си реколта модерни, свежи, тероарни вина
Григор Толев, когото знаете от пазара до Римската стена, разказва за вселената на гъбите
Знаете ли, че пекорино е име не само на вид сирене, но и на винен сорт грозде?
DiVino обявява класацията на най-добрите български вина
Сладки приказки за Токай, който вече пети век има място в царските дворове и е възпят дори в националния химн
Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях
Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света
Кои заведения са подходящи за номинация като новоизгряваща звезда в "Ресторант на годината" и какво казват предшествениците им
Малко история в дебата за расизма и колониалния произход на любимото на британците ястие
От всеки ред гъркът възпява простите, но вселенски човешки потребности, сред които водеща роля има храната
Откритията, заради които предстои пренаписавне на учебниците по миксология, и среща с Холивуд отблизо на Athens Bar Show
Според младия шеф-готвач Ирина Бъчварова има ресторанти в България, които са по-добри от такива със звезди Michelin
Судир Претап Сингх споделя с читателите ни 3 любими свои рецепти от родна Индия
Разговаряме с основателя на бар #14 в света Baba au Rum в Атина
Продължаваме по следите на един от най-желаните деликатеси в света
Избата до петричкото село Коларово се отличава със своите по-леки, ненатоварени и чаровни вина в модерен стил
Започваме чаената серия с дегустация на два основни зелeни чая, а наш гид е Адриан Кумбилиев от "Чаена къща Пловдив"
Ястията са с цени около 20 евро и включват типично испански, но и ястия от цял свят
За това по-различно пътешествие в Египет нямаше особенa подготовка, а онова вътрешното усещане, че точно сега му е времето
Прочетете откъде всъщност идва уж италианската пица
Откровена среща за старите уроци, новите тенденции, трудните гости с 5-те най-добри заведения на България
Може ли и трябва ли България да се поучи от първата азиатска страна за готвенето с марихуана
По руските следи на един от най-желаните деликатеси в света
Защо е редно мястото на едно от най-интересните същества на Земята да остане във водата
Готвачи от Виетнам, Италия и САЩ, които живеят в България, дават свои рецепти за читателите на "Бакхус"
Церемонията по награждаването ще се проведе на 23 март 2023 г.
Някои от основните релси, по които ще се движи винената индустрия през 2022 г. - в България и по света
Няколко думи за предстоящите събития, броеве и насоки на първото гурме списание на България
Рекламен трик или продукт, който заслужава нашето внимание. Вече пета година розовият шоколад събира полярни реакции
Зехтинът като повод за обиколка - из маслинови горички или поне седнали на креслото у дома, с точната книга в ръка