С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене

Бакхус
21 Декември 2018, 16:45
Share Tweet Pin it Share
    Dinner: Changing the gameМелиса Кларк, леко невротичната, но обаятелна и талантлива авторка на седмичната кулинарна колонка в "Ню Йорк таймс" има многобройни кулинарни книги зад гърба си, които се радват на световно признание. Dinner (изд. Potter) е може би най-успешната от тях заради простичката си концепция и практичните и вкусни рецепти, с които дава решение на вечния въпрос "какво да сготвя за вечеря".В Dinner няма да намерите десерти. Книгата е посветена изцяло на основните ястия за вечеря. Рецептите съчетават различни похвати и кухни, но стават лесно и бързо. Модерна класика.
5/8 снимки в галерията Dinner: Changing the game

Мелиса Кларк, леко невротичната, но обаятелна и талантлива авторка на седмичната кулинарна колонка в "Ню Йорк таймс" има многобройни кулинарни книги зад гърба си, които се радват на световно признание. Dinner (изд. Potter) е може би най-успешната от тях заради простичката си концепция и практичните и вкусни рецепти, с които дава решение на вечния въпрос "какво да сготвя за вечеря".

В Dinner няма да намерите десерти. Книгата е посветена изцяло на основните ястия за вечеря. Рецептите съчетават различни похвати и кухни, но стават лесно и бързо. Модерна класика.

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, книга, Нома, храна

Реклама »