С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене

Бакхус
21 Декември 2018, 16:45
Share Tweet Pin it Share
    Ottolenghi SimpleAко Елвис е кралят на рока, то Отоленги е кралят на зеленчуците. Самият той казва за новата си книга Simple: "Ястията, които съм включил, представят готвенето като забавен и релаксиращ процес." Разбира се, лесно е да кажеш това, ако си Йотам Отоленги. Понятия като простота са силно субективни, когато говорим за умения в кухнята, а това, което един намира за релаксиращо, може да скъса нервите на друг.И все пак книгата съдържа рецепти, които носят отличителния стил на Отоленги (да, възможно е да трябва да се разходите за сумак или бахарат до арабските магазини около Женския пазар), но същевременно са възможни за приготвяне вкъщи. Книгата е разделена на пет секции, началните букви от чиито заглавия образуват абревиатурата SIMPLE - "Short on time"/"За нула време", "10 ingredients or less"/10 продукта или по-малко", "Make ahead"/ Пригответе предварително", "Pantry"/ Килер", "Lazy"/"За мързеливи" и "Easier than you think"/"По-лесни, отколкото очаквате".
6/8 снимки в галерията Ottolenghi Simple

Aко Елвис е кралят на рока, то Отоленги е кралят на зеленчуците. Самият той казва за новата си книга Simple: "Ястията, които съм включил, представят готвенето като забавен и релаксиращ процес." Разбира се, лесно е да кажеш това, ако си Йотам Отоленги. Понятия като простота са силно субективни, когато говорим за умения в кухнята, а това, което един намира за релаксиращо, може да скъса нервите на друг.

И все пак книгата съдържа рецепти, които носят отличителния стил на Отоленги (да, възможно е да трябва да се разходите за сумак или бахарат до арабските магазини около Женския пазар), но същевременно са възможни за приготвяне вкъщи. Книгата е разделена на пет секции, началните букви от чиито заглавия образуват абревиатурата SIMPLE - "Short on time"/"За нула време", "10 ingredients or less"/10 продукта или по-малко", "Make ahead"/ Пригответе предварително", "Pantry"/ Килер", "Lazy"/"За мързеливи" и "Easier than you think"/"По-лесни, отколкото очаквате".

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, книга, Нома, храна