С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене

Бакхус
21 Декември 2018, 16:45
Share Tweet Pin it Share
  From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg's KitchenПървата книга с рецепти на Снууп Дог излезе на пазара в Америка през октомври 2018 г. и включва 50 фаворита от личната колекция на рапъра (макарони със сирене, сандвич със салам, такос, пиле с портокал). Освен да запознава с тънкостите при приготвянето на любимите му ястия, книгата разведрява с весели истории и снимки, които показват Снууп във вихъра, докато създава хитове в кухнята. From Crook to Cook излиза след успеха на номинираното за "Еми" съвместно готварско предаване на Снууп Дог и Марта Стюарт.
8/8 снимки в галерията From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg's Kitchen

Първата книга с рецепти на Снууп Дог излезе на пазара в Америка през октомври 2018 г. и включва 50 фаворита от личната колекция на рапъра (макарони със сирене, сандвич със салам, такос, пиле с портокал). Освен да запознава с тънкостите при приготвянето на любимите му ястия, книгата разведрява с весели истории и снимки, които показват Снууп във вихъра, докато създава хитове в кухнята. From Crook to Cook излиза след успеха на номинираното за "Еми" съвместно готварско предаване на Снууп Дог и Марта Стюарт.

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, книга, Нома, храна