С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене

Бакхус
21 Декември 2018, 16:45
Share Tweet Pin it Share
    Food52 Genius Desserts: 100 Recipes That Will Change the Way You BakeВъзникналият през 2009 г. като виртуална кулинарна общност Food52 днес е световна институция по темата храна, има средно 12 млн. посетители на месец през различните си платформи, а 2/3 от приходите му идват от неговия онлайн магазин.В тази книга са включени най-обичаните и най-обсъжданите десерти на нашето време - рецептите са събрани от популярни готвачи, пекари и автори в утвърдени кулинарни издания. Според кураторката на проекта всяка рецепта учи на нещо ново и надгражда всеизвестните неща.
3/8 снимки в галерията Food52 Genius Desserts: 100 Recipes That Will Change the Way You Bake

Възникналият през 2009 г. като виртуална кулинарна общност Food52 днес е световна институция по темата храна, има средно 12 млн. посетители на месец през различните си платформи, а 2/3 от приходите му идват от неговия онлайн магазин.

В тази книга са включени най-обичаните и най-обсъжданите десерти на нашето време - рецептите са събрани от популярни готвачи, пекари и автори в утвърдени кулинарни издания. Според кураторката на проекта всяка рецепта учи на нещо ново и надгражда всеизвестните неща.

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, книга, Нома, храна