С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили - Менюто

Бакхус
10 Април 2016, 16:25
Share Tweet Pin it Share
    ПЪРВО ПРЕДЯСТИЕBrain InspirationКонсоме от червено цвекло, мариновани репички в малцов оцет, черени червен хайвер и микро листаСервирано с водка "Белуга"Описание:Червеното цвекло е печено,репичките са мариновани по технологията су-вит с малцов оцет.Червеният хайвер е от сьомга, черният е от лъмпфиш. Сега е сезонът на репичките. Както научихме от вечерята на "Бакхус", посветена на храните за мозъка, хайверът е изключително полезен. В състава си има витамини, минерали и аминокиселини, които подпомагат мозъчната функция, предпазват от деменция и умора. Червеното цвекло също е изключително богато на желязо.Шеф-готвач Николай Петров
2/7 снимки в галерията ПЪРВО ПРЕДЯСТИЕ

Brain Inspiration
Консоме от червено цвекло, мариновани репички в малцов оцет, черен
и червен хайвер и микро листа

Сервирано с водка "Белуга"

Описание:
Червеното цвекло е печено,репичките са мариновани по технологията су-вит с малцов оцет.

Червеният хайвер е от сьомга, черният е от лъмпфиш. Сега е сезонът на репичките. Както научихме от вечерята на "Бакхус", посветена на храните за мозъка, хайверът е изключително полезен. В състава си има витамини, минерали и аминокиселини, които подпомагат мозъчната функция, предпазват от деменция и умора. Червеното цвекло също е изключително богато на желязо.

Шеф-готвач Николай Петров

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, консоме