С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили - Менюто

Бакхус
10 Април 2016, 16:25
Share Tweet Pin it Share
  ДЕСЕРТЯбълков щрудел – Трансформации - Еволюция на вкуса Поднесен с Hennessy Fine de CognacОписание:Сабле Бретон с тъмна бира,стафиди,орехи и пелети фюлетинЯбълка "Грани Смит", су-вид технология с мед, подправки и HennessyГел от ябълкиПяна от Бурбонска ванилияКарамелизирани фини кориДехидратиран зехтин от грозде с аромат на Траминер–"Пудра захар"Шоколадова "клонка"Шеф-сладкар Борислав Екзархов (сладкарници "Гаврош")
7/7 снимки в галерията ДЕСЕРТ

Ябълков щрудел – Трансформации - Еволюция на вкуса

Поднесен с Hennessy Fine de Cognac

Описание:
Сабле Бретон с тъмна бира,стафиди,орехи и пелети фюлетин
Ябълка "Грани Смит", су-вид технология с мед, подправки и Hennessy
Гел от ябълки
Пяна от Бурбонска ванилия
Карамелизирани фини кори
Дехидратиран зехтин от грозде с аромат на Траминер–"Пудра захар"
Шоколадова "клонка"

Шеф-сладкар Борислав Екзархов (сладкарници "Гаврош")

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, консоме