С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили - Менюто

Бакхус
10 Април 2016, 16:25
Share Tweet Pin it Share
    ВТОРО ПРЕДЯСТИЕLocavores BG Varna R70 Опушена есетра с чипс от хикория, мус от черни миди с лющян, балучки конфи в кафяво масло, бейби моркови, свежи кълнове от рукола, крем от мускатна тиква, лимецови ядки с лимонникСервирано с Zelanos Z Chardonnаy Barrel 2014, BulgariaОписание:Есетрата е от рибно стопанство "Баново", отгледана в затворена рециркулационна система от инж. Антон Дойнов. Приготвя се суха марината, стриват се блатен чесън, копър, дива целина и хрян, смесват се с морска сол и захар. Rational SCC 5 Senses с Vario Smoker с чипс от хикория на 34 градуса.Млад готвач Ваня Найденова с ментор шеф-готвач Петър Йоргов (ресторант Diwine, Варна)
3/7 снимки в галерията ВТОРО ПРЕДЯСТИЕ

Locavores BG Varna R70
Опушена есетра с чипс от хикория, мус от черни миди с лющян, балучки конфи в кафяво масло, бейби моркови, свежи кълнове от рукола, крем от мускатна тиква, лимецови ядки с лимонник

Сервирано с Zelanos Z Chardonnаy Barrel 2014, Bulgaria

Описание:
Есетрата е от рибно стопанство "Баново", отгледана в затворена рециркулационна система от инж. Антон Дойнов. Приготвя се суха марината, стриват се блатен чесън, копър, дива целина и хрян, смесват се с морска сол и захар. Rational SCC 5 Senses с Vario Smoker с чипс от хикория на 34 градуса.

Млад готвач Ваня Найденова с ментор шеф-готвач Петър Йоргов (ресторант Diwine, Варна)

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, консоме