3/7 снимки в галерията
ВТОРО ПРЕДЯСТИЕ
Locavores BG Varna R70 Опушена есетра с чипс от хикория, мус от черни миди с лющян, балучки конфи в кафяво масло, бейби моркови, свежи кълнове от рукола, крем от мускатна тиква, лимецови ядки с лимонник
Сервирано с Zelanos Z Chardonnаy Barrel 2014, Bulgaria
Описание:Есетрата е от рибно стопанство "Баново", отгледана в затворена рециркулационна система от инж. Антон Дойнов. Приготвя се суха марината, стриват се блатен чесън, копър, дива целина и хрян, смесват се с морска сол и захар. Rational SCC 5 Senses с Vario Smoker с чипс от хикория на 34 градуса.
Млад готвач Ваня Найденова с ментор шеф-готвач Петър Йоргов (ресторант Diwine, Варна)