С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили - Менюто

Бакхус
10 Април 2016, 16:25
Share Tweet Pin it Share
    ОСНОВНОТелешка млечна трилогияТелешка млечна трилогия с артишок, коприва, лилав картоф и сос мадейра Поднесено с Esporao Reserva Tinto 2012, PortugalОписание:Телешка млечна вариация от различни части на телето под различни технологични процеси приготвени и мариновани в тъмна бира и сено (конфиране, поширане и под ваукум). Частите са телешки бузи,телешко месо от глава и бон филе. За гарнитура са използвани артишок, коприва, лилав картоф, корен от магданоз, ряпа, лешник, мащерка. помощният алкохол е червено плътно сухо вино, порто и мадейра.Шеф-готвач Димитър Дамянов
6/7 снимки в галерията ОСНОВНО

Телешка млечна трилогия
Телешка млечна трилогия с артишок, коприва, лилав картоф и сос мадейра

Поднесено с Esporao Reserva Tinto 2012, Portugal

Описание:
Телешка млечна вариация от различни части на телето под различни технологични процеси приготвени и мариновани в тъмна бира и сено (конфиране, поширане и под ваукум). Частите са телешки бузи,телешко месо от глава и бон филе. За гарнитура са използвани артишок, коприва, лилав картоф, корен от магданоз, ряпа, лешник, мащерка. помощният алкохол е червено плътно сухо вино, порто и мадейра.

Шеф-готвач Димитър Дамянов

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, консоме