С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

На север

Текст и снимки: Йордан Пискулийски и Калина Петрова
04 Август 2017, 15:45
Share Tweet Pin it Share
    БЪЛГАРЕВО Ресторант "Дълбока"Слизането в залива е магично, морето сменя пастелни цветове пред вас, а звездите на тръгване светят по-силно. Паркирайте нагоре по пътя, за да ги видите, докато жабите ви пригласят; знаете ли, че и мидите, и жабите живеят на чисто?Историята на "Дълбока" е история и за устойчивото пред­приемачество, част от което можете да станете и вие, ако намерите решение как да се преработват килограмите мидени черупки след всяка силна вечер в мидената ферма.Повече за ползите от тази морска храна, менюто и резервации – тук
15/16 снимки в галерията БЪЛГАРЕВО
Ресторант "Дълбока"


Слизането в залива е магично, морето сменя пастелни цветове пред вас, а звездите на тръгване светят по-силно. Паркирайте нагоре по пътя, за да ги видите, докато жабите ви пригласят; знаете ли, че и мидите, и жабите живеят на чисто?

Историята на "Дълбока" е история и за устойчивото пред­приемачество, част от което можете да станете и вие, ако намерите решение как да се преработват килограмите мидени черупки след всяка силна вечер в мидената ферма.

Повече за ползите от тази морска храна, менюто и резервации – тук

Реклама »

Ключови думи:  море, ресторант, риба, север, храна
2 Коментара
 • Profile preview
  bretschneider
  21, 42, 20 Септември 2017, 21:42

  В короната от скоро предлагат добре узрял говежди стек, в Балчик също така не е за изпускане и Бялата къща (разкошна тарама), когато в Короната не може да се седне и разбира се 'Барбекю Верони' - цени народни, за предпочитане с резервация.
  Дълбока - Малко се позаситиха с клиенти и качеството падна в последните 4-5 години, но какво да се прави.

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  abdelhaqq
  08, 59, 06 Август 2017, 08:59

  много приятна галерия и хубави описания. това лято нямам да имам време за черноморския север, но някой друг път.

  בני אתה אני היום ילדתיך

  ! Оценка
      +1

Реклама »