С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

На север

Текст и снимки: Йордан Пискулийски и Калина Петрова
04 Август 2017, 15:45
Share Tweet Pin it Share
    НОС КАЛИАКРАCastello di KaliakraЗалагаме на кафе и десерти. Бисквитената торта е изключителна (приготвят я на място), а шоколадовото суфле - достатъчно добра компания. Кухнята предлага богато меню. Има wifi, плаща се и с карта, а по време на разходката от Тиризис (древното тракийско име на Калиакра) до паркинга пред археологическия комплекс изразходвате част от калориите за сметка на историята, която попивате навсякъде около вас.
7/16 снимки в галерията НОС КАЛИАКРА
Castello di Kaliakra


Залагаме на кафе и десерти. Бисквитената торта е изключителна (приготвят я на място), а шоколадовото суфле - достатъчно добра компания. Кухнята предлага богато меню. Има wifi, плаща се и с карта, а по време на разходката от Тиризис (древното тракийско име на Калиакра) до паркинга пред археологическия комплекс изразходвате част от калориите за сметка на историята, която попивате навсякъде около вас.

Реклама »

Ключови думи:  море, ресторант, риба, север, храна
2 Коментара
 • Profile preview
  bretschneider
  21, 42, 20 Септември 2017, 21:42

  В короната от скоро предлагат добре узрял говежди стек, в Балчик също така не е за изпускане и Бялата къща (разкошна тарама), когато в Короната не може да се седне и разбира се 'Барбекю Верони' - цени народни, за предпочитане с резервация.
  Дълбока - Малко се позаситиха с клиенти и качеството падна в последните 4-5 години, но какво да се прави.

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  abdelhaqq
  08, 59, 06 Август 2017, 08:59

  много приятна галерия и хубави описания. това лято нямам да имам време за черноморския север, но някой друг път.

  בני אתה אני היום ילדתיך

  ! Оценка
      +1

Реклама »