С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

На север

Текст и снимки: Йордан Пискулийски и Калина Петрова
04 Август 2017, 15:45
Share Tweet Pin it Share
    БЪЛГАРЕВОРЕСТОРАНТ "ДЪЛБОКА" а.к.а. просто Мидената ферма.Мидената ферма "Дълбока" предлага десетки разновидности салати, супи и основни ястия – повечето сготвени с миди. Тук мидената и рибената чорба са образци, а в "Дълбока" от Севера готвят и най-хубавите миди "по Бургаски" (миди с ориз и подправки) – голямата порция от 900 грама е задължителна. Мидите натюр, приготвени с лющян - също, но изборът от комбинации е голям. Рибата също е вкусно приготвена, проверете какво има в момента. Задължително опитайте и хайвера с препечени филийки.
14/16 снимки в галерията БЪЛГАРЕВО
РЕСТОРАНТ "ДЪЛБОКА" а.к.а. просто Мидената ферма.

Мидената ферма "Дълбока" предлага десетки разновидности салати, супи и основни ястия – повечето сготвени с миди. Тук мидената и рибената чорба са образци, а в "Дълбока" от Севера готвят и най-хубавите миди "по Бургаски" (миди с ориз и подправки) – голямата порция от 900 грама е задължителна. Мидите натюр, приготвени с лющян - също, но изборът от комбинации е голям. Рибата също е вкусно приготвена, проверете какво има в момента. Задължително опитайте и хайвера с препечени филийки.

Реклама »

Ключови думи:  море, ресторант, риба, север, храна
2 Коментара
 • Profile preview
  bretschneider
  21, 42, 20 Септември 2017, 21:42

  В короната от скоро предлагат добре узрял говежди стек, в Балчик също така не е за изпускане и Бялата къща (разкошна тарама), когато в Короната не може да се седне и разбира се 'Барбекю Верони' - цени народни, за предпочитане с резервация.
  Дълбока - Малко се позаситиха с клиенти и качеството падна в последните 4-5 години, но какво да се прави.

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  abdelhaqq
  08, 59, 06 Август 2017, 08:59

  много приятна галерия и хубави описания. това лято нямам да имам време за черноморския север, но някой друг път.

  בני אתה אני היום ילדתיך

  ! Оценка
      +1

Реклама »