С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

На север

Текст и снимки: Йордан Пискулийски и Калина Петрова
04 Август 2017, 15:45
Share Tweet Pin it Share
    БАЛЧИКРесторант "Корона"Парфюм от пауловния в двореца на кралицата."Корона" беше в Балчик, когато тук нямаше друго. Разположен под Двореца и Ботаническата градина, този ресторант е нищо повече от логичния избор след стръмна разходка през най-големите забележителности на Балчик. Потокът от едната му страна, морето срещу него и цъфналата, дъхава пауловния постигат повече от счупения немски на крайбрежните келнери, между които буквално слаломираш, ако вървиш пеша дотук.
10/16 снимки в галерията БАЛЧИК
Ресторант "Корона"

Парфюм от пауловния в двореца на кралицата.

"Корона" беше в Балчик, когато тук нямаше друго. Разположен под Двореца и Ботаническата градина, този ресторант е нищо повече от логичния избор след стръмна разходка през най-големите забележителности на Балчик. Потокът от едната му страна, морето срещу него и цъфналата, дъхава пауловния постигат повече от счупения немски на крайбрежните келнери, между които буквално слаломираш, ако вървиш пеша дотук.

Реклама »

Ключови думи:  море, ресторант, риба, север, храна
2 Коментара
 • Profile preview
  bretschneider
  21, 42, 20 Септември 2017, 21:42

  В короната от скоро предлагат добре узрял говежди стек, в Балчик също така не е за изпускане и Бялата къща (разкошна тарама), когато в Короната не може да се седне и разбира се 'Барбекю Верони' - цени народни, за предпочитане с резервация.
  Дълбока - Малко се позаситиха с клиенти и качеството падна в последните 4-5 години, но какво да се прави.

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  abdelhaqq
  08, 59, 06 Август 2017, 08:59

  много приятна галерия и хубави описания. това лято нямам да имам време за черноморския север, но някой друг път.

  בני אתה אני היום ילדתיך

  ! Оценка
      +1

Реклама »