С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

На север

Текст и снимки: Йордан Пискулийски и Калина Петрова
04 Август 2017, 15:45
Share Tweet Pin it Share
    БалчикБистро-ресторант "Синият лъв" Продуктите са пресни, менюто е кратко и включва освен морска храна и няколко български специалитета, приготвени в специфичен за "Синият лъв" стил.Избираме салата от зелени чушки, печени на място, допълваме вкуса с чеснова паста, а за основно взимаме страхотен чернокоп, сервиран с лимон, и задължителната "мокра" кърпичка. Поливаме със студена българска бира. Всичко е съвсем на място, без никакво разхищение и с необходимото качество. Специални адмирации заслужава възможността да поръчате порция с различни грамажи. (Боршът е с месо.)
13/16 снимки в галерията Балчик
Бистро-ресторант "Синият лъв"


Продуктите са пресни, менюто е кратко и включва освен морска храна и няколко български специалитета, приготвени в специфичен за "Синият лъв" стил.
Избираме салата от зелени чушки, печени на място, допълваме вкуса с чеснова паста, а за основно взимаме страхотен чернокоп, сервиран с лимон, и задължителната "мокра" кърпичка. Поливаме със студена българска бира. Всичко е съвсем на място, без никакво разхищение и с необходимото качество. Специални адмирации заслужава възможността да поръчате порция с различни грамажи. (Боршът е с месо.)

Реклама »

Ключови думи:  море, ресторант, риба, север, храна
2 Коментара
 • Profile preview
  bretschneider
  21, 42, 20 Септември 2017, 21:42

  В короната от скоро предлагат добре узрял говежди стек, в Балчик също така не е за изпускане и Бялата къща (разкошна тарама), когато в Короната не може да се седне и разбира се 'Барбекю Верони' - цени народни, за предпочитане с резервация.
  Дълбока - Малко се позаситиха с клиенти и качеството падна в последните 4-5 години, но какво да се прави.

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  abdelhaqq
  08, 59, 06 Август 2017, 08:59

  много приятна галерия и хубави описания. това лято нямам да имам време за черноморския север, но някой друг път.

  בני אתה אני היום ילדתיך

  ! Оценка
      +1

Реклама »