С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • В петък излиза новият брой на "Бакхус"

    Албена Шкодрова
    снимки: bacchus 31 Октомври 2009, 13:06

    Ако имаше как, някои хора биха поемали кафе венозно. С таймър, който автоматично задейства системата няколко минути, преди да станат.

    Share Tweet Pin it Share
  • Кристоф Шове, директор развитие в Моет Хенеси: "Деленето на Стар и Нов свят при вината вече е безсмислено»

    Бакхус
    28 Октомври 2009, 14:03

    Кристоф Шове представи нови вина, които влизат на българския пазар

    Share Tweet Pin it Share
  • Догодина ще се появи вино на Twitter

    Бакхус
    16 Октомври 2009, 14:00

    Печалбата от продажбите му ще подпомага грамотността

    Share Tweet Pin it Share
  • Хонг Конг се превръща в най-големия винен пазар

    Бакхус
    14 Октомври 2009, 12:57

    Азиатският град измести Лондон и Ню Йорк

    Share Tweet Pin it Share
  • Жан-Юбер Гарние е новият главен готвач на Хилтън София

    "Бакхус"
    снимки: Хилтън 07 Октомври 2009, 17:41

    Космополитният французин е демонстрирал таланта си пред Джак Никълсън, Майлс Дейвис, Анжелик Киджо, Били Айдъл, Валери Жискар Д’Естен и Маргарет Тачър, твърди информационната служба на хотела.

    Share Tweet Pin it Share
  • Излезе гидът "Мишлен" за Ню Йорк, 2010 г.

    Бакхус
    06 Октомври 2009, 12:21

    Пет ресторанта са с по три звезди

    Share Tweet Pin it Share
  • Американските инспектори на "Мишлен" разкриват своята самоличност

    Бакхус
    30 Септември 2009, 18:11

    Излизането от анонимност става за първи път след основаването на прочутия гид през 1900 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • В петък излиза новият брой на "Бакхус"

    Албена Шкодрова
    снимки: Бакхус 30 Септември 2009, 15:53

    Зад възхищението винаги се крие елемент на изненада. Политиците например чес- то се оплакват, че всеки техен гаф се коментира, докато добрините им минават незабелязано. Но не е ли очевидно?

    Share Tweet Pin it Share
  • Появи се CASAVINO 3

    Бакхус
    28 Септември 2009, 15:05

    Магазинът предлага над 1100 вида вина

    Share Tweet Pin it Share
  • Дизайн в бутилката

    Бакхус
    снимки: www.materialiste.com 25 Септември 2009, 15:45

    Пол Смит запечата прочутото си райе и върху Evian

    Share Tweet Pin it Share
  • 18 български вина бяха отличени на Mundusvini 2009

    Бакхус
    снимки: Mundusvini 24 Септември 2009, 18:52

    В състезанието са участвали 5 726 проби от 44 държави

    Share Tweet Pin it Share
  • Карфур България с нов директор

    "Бакхус"
    23 Септември 2009, 13:25

    Лоран Бендавид е новият Главен изпълнителен директор на Карфур България. Той наследява поста от Жан Антоан, който поема ръководството на Карфур – Полша.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Вкусовете на Варна" приключи

    Бакхус
    15 Септември 2009, 17:47

    На фестивала се представиха водещите ресторанти на града

    Share Tweet Pin it Share
  • Петрос Калевросоглу отваря Stardust di Sofiа

    Бакхус
    14 Септември 2009, 01:04

    Познат и от телевизионното си шоу в Гърция - Cooking with Peter, готвачът се очертава да бъде една от най-значителните чуждестранни звезди, работили в София досега.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Бакхус" представи "Ресторант на годината 2010" на ФАРА

    "Бакхус"
    11 Септември 2009, 07:26

    Списание "Бакхус" представи на Фестивала на Асоциацията на Рекламните Агенции в Албена своя девет-годишен конкурс "Ресторант на годината".

    Share Tweet Pin it Share
  • В Бордо берат бялото грозде две седмици по-рано

    "Бакхус"
    снимки: Интернет 11 Септември 2009, 07:13

    Винопроизводителите в района на Бордо започнаха да берат бяло грозде две седмици по-рано от миналата година и предрекоха изключителна реколта.

    Share Tweet Pin it Share
  • Готвачи в хамака: Възходи и падения на френската кухня

    Бакхус
    10 Септември 2009, 13:38

    "Трябва да се накълца на парчета. Трябва да се убие. Трябва да се изгори!". Беше девет часа през една топла и мъглива утрин на май 2007 г. Париж още не беше напълно разбуден.

    Share Tweet Pin it Share
  • Виртуозно сашими в София

    "Бакхус"
    снимки: Марайа 08 Септември 2009, 16:26

    Почитателите на японската кухня в София ще преживеят още една щастлива седмица – между 14 и 19 септември,

    Share Tweet Pin it Share
  • Готвачи в хамака: "Б като Бира"

    Бакхус
    08 Септември 2009, 13:35

    Книга на Том Робинс, превод на Богдан Русев

    Share Tweet Pin it Share
  • Какъв е вкусът на Варна

    Бакхус
    снимки: Чавдар Гюзелев 07 Септември 2009, 17:12

    От 7 до 13 септември във Варна ще се проведе първият за България кулинарен фестивал

    Share Tweet Pin it Share