Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Рецепта за "Гандалфиноа"
Шкембе и дуди
Как една рецепта от "Ню Йорк Таймс" се превърна в най-обсъжданата тема в Америка (и не само)
Кулинарна порнография с ягоди (и сметана)
Стимули за всички сетива и очила за виртуална реалност в най-скъпия ресторант в света
За първия регионален Фестивал на виното в черноморския комплекс "Албена"
Гьозлеми и билков таратор
На обяд в работилницата
Кои са най-популярните кулинарни дестинации в света
Няколко места в Белград, които лично проверихме и одобрихме за вас
Чудеса от зеленчуци и риба в новия нашумял ресторант Dottir в берлинския квартал Mitte
Новооткритата Gelateria Naturale в София предлага чист сладолед със здравословни съставки
Най-подробният и актуален гид на добрите места, които не трябва да пропускате в румънската столица
Миди по тайландски
Един час в миланския бар Luce по дизайн на режисьора Уес Андерсън
Известната винена специалистка сподели наблюденията си за предимствата и недостатъците на българската винена индустрия след посещения в изби и дегустации в Пловдив и региона