Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Победителят в 13-тата поред надпревара беше обявен вечерта на 31 март на специална церемония, наречена "Вечеря от бъдещето", на която гостите опитаха шестстепенно меню, приготвено от български топ готвачи
Какво видяхме, научихме и опитахме на Sofia Free Food Tour - безплатната обиколка, която запознава туристите с българската храна
Сценарият на този красив, близо двуминутен филм, е рецептата за донъти от книгата Secrets and Recipes for the Home Baker
Колко е важно да бъдеш читател, или защо и как да гласуваме в "Ресторант на годината 2014, Бакхус, Acqua Panna&S.Pellegrino"
Тазгодишното издание на конкурса-изложение опита да се отлепи от имиджа си на не особено представително и изживяло времето си събитие. За съжаление, без успех.
Рафаел Надал ще рекламира испански хранителни продукти в държавна реклама
Космически пир за сетивата от "Бакхус" по случай "Ресторант на годината 2014, Бакхус, Acqua Panna&S.Pellegrino"
Известният ресторантьор Майкъл Чау, създател на веригата Mr. Chow, лекува травмите си от миналото с рисуване и пекински специалитети
50 български и чуждестранни изби участват в 23-то издание на международната специализирана изложба в Пловдив "Винария"
Какво похапнахме на поредната тематична вечеря "Арменско гости" от поредицата "12 вечери на любителите готвачи" на списание "Бакхус", този път домакинствана от Ани Шакарян-Маринова.
Или първи впечатления от MasterChef България
Наръчник на родителя: проверени кина, театри и заведения в София, подходящи за вързаст 1+
Прожекциите в програмата "Кулинарно кино" на Берлинале са придружени от вечеря с тристепенно меню, приготвено от реномирани готвачи. Тази година в кухнята на фестивала се развихри италианецът Масимо Ботура, собственик на Osteria Francescana - отличения с три звезди "Мишлен" ресторант в Модена. Вера Траянова беше там, за да гледа, опита и да ни разкаже.
Въпреки, че е най-бедният в Европа, българският Северозапад е с чиста природа и крие реален потенциал за винопроизводство
След няколко успешни опита в чужбина, Дима Петева реши да изпробва необичайното изкуство да се храниш сам и на родна почва
Консумацията на червено вино или гроздов сок може да помогне за изгарянето на мазнините, показва проучване на американски учени
Кухня от Украйна и Русия, премесена с еврейски кулинарни традиции и подправена с щипка от влиянието на имперските времена и социалистическия строй - това бе темата на поредната вечеря на "Бакхус" от поредицата "12 вечери на любителите готвачи".