С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Време е за пармезана - няма точен грамаж, слага се на око. Необходими са не повече от 10 - 15 гр на порция, като важното е да се добави още докато сместта е топла. Поставяме формите в хладилник, където да стегнат за поне 3 часа.
11/73 снимки в галерията Време е за пармезана - няма точен грамаж, слага се на око. Необходими са не повече от 10 - 15 гр на порция, като важното е да се добави още докато сместта е топла. Поставяме формите в хладилник, където да стегнат за поне 3 часа.

Реклама »