С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Започнахме нашето четиристепенно меню отзад-напред - с панакота. Причината за това беше, че ако решим да изненадаме наши приятели вкъщи с този десерт, то най-добре е да го направим по-отрано, защото има нужда да престои няколко часа в хладилник, за да стегне добре.Като начало подготвихме желатина, като съветът на Румен за най-добър такъв продукт е желантин на листа, който освен че е с по-високо качество, има и по-продължителна трайност.
3/73 снимки в галерията Започнахме нашето четиристепенно меню отзад-напред - с панакота. Причината за това беше, че ако решим да изненадаме наши приятели вкъщи с този десерт, то най-добре е да го направим по-отрано, защото има нужда да престои няколко часа в хладилник, за да стегне добре.

Като начало подготвихме желатина, като съветът на Румен за най-добър такъв продукт е желантин на листа, който освен че е с по-високо качество, има и по-продължителна трайност.

Реклама »