С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Докато чакаме месото да се сготви, ще имаме предостатъчно време да приготвим и следващото ястие - прясни шоколадови равиоли с патешко конфи. Основна съставка за направата на всички пасти, пици и теста в Италия е семолата. За всеки 100 гр. Семола добавяме 1 средно голямо яйце.
25/73 снимки в галерията Докато чакаме месото да се сготви, ще имаме предостатъчно време да приготвим и следващото ястие - прясни шоколадови равиоли с патешко конфи. Основна съставка за направата на всички пасти, пици и теста в Италия е семолата. За всеки 100 гр. Семола добавяме 1 средно голямо яйце.

Реклама »