С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Кухнята La bottega на ул. "Огоста" 5 беше мястото, където курсистите ни се научиха на тънкостите на традиционни италиански класики, прочетени по един модерен и различен начин. Менюто ни за деня включваше равиоли с какао, пармезанова пана кота, хрупкави брускети с аспержи и пъдпъдъчи яйца и разтопяващо вкусно телешко ястие Spezzatino al Nebbiolo.След малки размествания в програмата, наши инструктори бяха шеф Румен Москов - дългогодишен заместник главен готвач на ресторант Cinecittà Osteria Italiana и Доменико Фабиано - съсобственик и партньор на ресторанти La bottega и консултант на ресторант Cinecittà Osteria Italiana.
2/73 снимки в галерията Кухнята La bottega на ул. "Огоста" 5 беше мястото, където курсистите ни се научиха на тънкостите на традиционни италиански класики, прочетени по един модерен и различен начин. Менюто ни за деня включваше равиоли с какао, пармезанова пана кота, хрупкави брускети с аспержи и пъдпъдъчи яйца и разтопяващо вкусно телешко ястие Spezzatino al Nebbiolo.

След малки размествания в програмата, наши инструктори бяха шеф Румен Москов - дългогодишен заместник главен готвач на ресторант Cinecittà Osteria Italiana и Доменико Фабиано - съсобственик и партньор на ресторанти La bottega и консултант на ресторант Cinecittà Osteria Italiana.

Реклама »