С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    След това се заемаме с аспержите. За Румен добре приготвените аспержи в един ресторант са огледало за качеството на готвенето в кухнята. А за тяхната обработка има някои тънкости, които той подробно ни обясни.
51/73 снимки в галерията След това се заемаме с аспержите. За Румен добре приготвените аспержи в един ресторант са огледало за качеството на готвенето в кухнята. А за тяхната обработка има някои тънкости, които той подробно ни обясни.

Реклама »