С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    След няколко минути се добавя и виното. В нашия случай използвахме Nebbiolo, по името на типичния за регион Пиемонте сорт, от който се правят и най-известните и скъпи вина в Италия - Бароло и Барбареско. Разбира се, може да заменим виното с всякакъв друг вид червено вино - Кианти, Примитиво и т.н.
22/73 снимки в галерията След няколко минути се добавя и виното. В нашия случай използвахме Nebbiolo, по името на типичния за регион Пиемонте сорт, от който се правят и най-известните и скъпи вина в Италия - Бароло и Барбареско. Разбира се, може да заменим виното с всякакъв друг вид червено вино - Кианти, Примитиво и т.н.

Реклама »