Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Женски пазар

Автор: Ивайло Спасов, Фотограф: Илиян Ружин
20 Август 2017, 19:35
Share Tweet Pin it Share
    Ашурбанипал, ул. Княз Брис 174Не знам дали е възможно през 2017 човек, който обича хубавото и обилно ядене, да не е бил при иракчанина Фреди. И все пак, ако има такъв, бих му препоръчал да си събере приятелите, да ги закара в Ашурбанипал и като се настанят на голямата маса, да започнат да поръчват наред всичко, което има за деня - хумус, телешко, бамя, ароматно пиле, биряни, печен патладжан, салата, а Фреди, който е велик пич, сам ще каже "Стига толкова, че няма да можете да го изядете". Обикновено никой не остава само с едно ходене в Ашурбанипал, но има всякакви хора, все пак. А, да, като си разделите сметката обикновено се оказва, че сте преяли за по около 10-15 лева на човек.
11/18 снимки в галерията Ашурбанипал, ул. Княз Брис 174

Не знам дали е възможно през 2017 човек, който обича хубавото и обилно ядене, да не е бил при иракчанина Фреди. И все пак, ако има такъв, бих му препоръчал да си събере приятелите, да ги закара в Ашурбанипал и като се настанят на голямата маса, да започнат да поръчват наред всичко, което има за деня - хумус, телешко, бамя, ароматно пиле, биряни, печен патладжан, салата, а Фреди, който е велик пич, сам ще каже "Стига толкова, че няма да можете да го изядете". Обикновено никой не остава само с едно ходене в Ашурбанипал, но има всякакви хора, все пак. А, да, като си разделите сметката обикновено се оказва, че сте преяли за по около 10-15 лева на човек.

Реклама »

Ключови думи:  места за ядене
5 Коментара
 • Profile preview
  victortrt
  17, 50, 12 Септември 2017, 17:50

  Абе то ако става на въпрос и в Сердика /ресторанта на клуба на юристите, вход откъм Вашингтон/ има доста хубава българска традиционна градска кухня, но явно темата е за мулти - култито, където този китайски магазин не е съвсем на място, но ...
  Да не говорим, че малко по встрани от района са доста класните Феличита на /че "бай" не е удачно/ Лео и Руини

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  historama
  14, 56, 28 Август 2017, 14:56

  Един път ме заведоха в някакъв индийски ресторант, с промоции от "грабо". 3-те ястия се оказаха в една чиния, отделно бяхме единствените клиенти. показаха ни на снимка основателя на ресторанта, някакъв индиец, починал скоропостижно. Не беше лошо, но бързо разбрахме защо сме единствените посетители.
  Нищо лошо, че гореспоменатите мигранти работят, но оттам хората на ХЕИ и НАП минават ли?

  ! Оценка
  -1
 • Profile preview
  elling
  12, 04, 28 Август 2017, 12:04

  Значи пишеш за места, където може да се нахрани човек, стигаш до китайското Лиу, а не може да споменеш за Адамс-а срещу него? Или трябва да се прави реклама на всичката арабска сган и мизерия, а? Гнусно, момче, гнусно...

  ! Оценка
  -4    +2
 • Profile preview
  abdelhaqq
  16, 05, 24 Август 2017, 16:05

  на това му се вика да откриеш места буквално под носа ти, дето всички вече знаят :)

  בני אתה אני היום ילדתיך

  ! Оценка
  -1    +1
 • Profile preview
  Tрилионер
  13, 13, 23 Август 2017, 13:13

  Депортирай!

  ! Оценка
  -6    +4