Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Женски пазар

Автор: Ивайло Спасов, Фотограф: Илиян Ружин
20 Август 2017, 19:35
Share Tweet Pin it Share
    Откъде докъде?Като всичко друго на Женския и границите на района са леко условни. Все пак трябва да поставим някакви, затова този път обикаляме само из трапецовидната фигура, която се образува между булевардите Христо Ботев, Мария Луиза, Сливница и Тодор Александров. Разходката не преминава отвъд левия тротоар на Мария Луиза и десния на Ботев, когато човек върви на север – демек към Сливница. Повече от ясно е, че от другата страна и на двата булеварда има още много интересни места, но те са за други броеве на поредицата.
2/18 снимки в галерията Откъде докъде?

Като всичко друго на Женския и границите на района са леко условни. Все пак трябва да поставим някакви, затова този път обикаляме само из трапецовидната фигура, която се образува между булевардите Христо Ботев, Мария Луиза, Сливница и Тодор Александров. Разходката не преминава отвъд левия тротоар на Мария Луиза и десния на Ботев, когато човек върви на север – демек към Сливница. Повече от ясно е, че от другата страна и на двата булеварда има още много интересни места, но те са за други броеве на поредицата.

Реклама »

Ключови думи:  места за ядене
5 Коментара
 • Profile preview
  victortrt
  17, 50, 12 Септември 2017, 17:50

  Абе то ако става на въпрос и в Сердика /ресторанта на клуба на юристите, вход откъм Вашингтон/ има доста хубава българска традиционна градска кухня, но явно темата е за мулти - култито, където този китайски магазин не е съвсем на място, но ...
  Да не говорим, че малко по встрани от района са доста класните Феличита на /че "бай" не е удачно/ Лео и Руини

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  historama
  14, 56, 28 Август 2017, 14:56

  Един път ме заведоха в някакъв индийски ресторант, с промоции от "грабо". 3-те ястия се оказаха в една чиния, отделно бяхме единствените клиенти. показаха ни на снимка основателя на ресторанта, някакъв индиец, починал скоропостижно. Не беше лошо, но бързо разбрахме защо сме единствените посетители.
  Нищо лошо, че гореспоменатите мигранти работят, но оттам хората на ХЕИ и НАП минават ли?

  ! Оценка
  -1
 • Profile preview
  elling
  12, 04, 28 Август 2017, 12:04

  Значи пишеш за места, където може да се нахрани човек, стигаш до китайското Лиу, а не може да споменеш за Адамс-а срещу него? Или трябва да се прави реклама на всичката арабска сган и мизерия, а? Гнусно, момче, гнусно...

  ! Оценка
  -4    +2
 • Profile preview
  abdelhaqq
  16, 05, 24 Август 2017, 16:05

  на това му се вика да откриеш места буквално под носа ти, дето всички вече знаят :)

  בני אתה אני היום ילדתיך

  ! Оценка
  -1    +1
 • Profile preview
  Tрилионер
  13, 13, 23 Август 2017, 13:13

  Депортирай!

  ! Оценка
  -6    +4