Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: Женски пазар

Автор: Ивайло Спасов, Фотограф: Илиян Ружин
20 Август 2017, 19:35
Share Tweet Pin it Share
    Морски Дар, бул. Стефан Стамболов 21Да, това е рибен магазин, където винаги има супер пресни неща. Но ако сте на разходка за ядене в района, просто можете да си вземете малко тарама, пушена риба или аншоа, маслини от съседите, малко хляб отнякъде и да пробвате да си намерите място на някоя пейка около ремонтирания преди време пазар. И като седнете и започнете да хапвате импровизирано, да се насладите на така динамичния и щур живот наоколо. Ако успеете, после ще има да разказвате – живописно е.
12/18 снимки в галерията Морски Дар, бул. Стефан Стамболов 21

Да, това е рибен магазин, където винаги има супер пресни неща. Но ако сте на разходка за ядене в района, просто можете да си вземете малко тарама, пушена риба или аншоа, маслини от съседите, малко хляб отнякъде и да пробвате да си намерите място на някоя пейка около ремонтирания преди време пазар. И като седнете и започнете да хапвате импровизирано, да се насладите на така динамичния и щур живот наоколо. Ако успеете, после ще има да разказвате – живописно е.

Реклама »

Ключови думи:  места за ядене
5 Коментара
 • Profile preview
  victortrt
  17, 50, 12 Септември 2017, 17:50

  Абе то ако става на въпрос и в Сердика /ресторанта на клуба на юристите, вход откъм Вашингтон/ има доста хубава българска традиционна градска кухня, но явно темата е за мулти - култито, където този китайски магазин не е съвсем на място, но ...
  Да не говорим, че малко по встрани от района са доста класните Феличита на /че "бай" не е удачно/ Лео и Руини

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  historama
  14, 56, 28 Август 2017, 14:56

  Един път ме заведоха в някакъв индийски ресторант, с промоции от "грабо". 3-те ястия се оказаха в една чиния, отделно бяхме единствените клиенти. показаха ни на снимка основателя на ресторанта, някакъв индиец, починал скоропостижно. Не беше лошо, но бързо разбрахме защо сме единствените посетители.
  Нищо лошо, че гореспоменатите мигранти работят, но оттам хората на ХЕИ и НАП минават ли?

  ! Оценка
  -1
 • Profile preview
  elling
  12, 04, 28 Август 2017, 12:04

  Значи пишеш за места, където може да се нахрани човек, стигаш до китайското Лиу, а не може да споменеш за Адамс-а срещу него? Или трябва да се прави реклама на всичката арабска сган и мизерия, а? Гнусно, момче, гнусно...

  ! Оценка
  -4    +2
 • Profile preview
  abdelhaqq
  16, 05, 24 Август 2017, 16:05

  на това му се вика да откриеш места буквално под носа ти, дето всички вече знаят :)

  בני אתה אני היום ילדתיך

  ! Оценка
  -1    +1
 • Profile preview
  Tрилионер
  13, 13, 23 Август 2017, 13:13

  Депортирай!

  ! Оценка
  -6    +4