С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2017

Надя Здравкова
16 Декември 2017, 10:57
Share Tweet Pin it Share
    Бамбукова чаша Цветни, биоразградими, органични, позитивни. За добро начало на деня. Няма човек, на който не бихме подарили чаша от бамбукови влакна. Запазва любимия чай или ароматното кафе топли за по-дълго от керамична или хартиена чаша и е в пъти по-приятна за пиене от метална или пластмасова термо чаша. Най-приятна е цената, но е трудно да изберем кой от многобройните весели дизайни ще подхожда най-много на избрания получател. Искаме от всички.От Био Балев1 брой - 9,90 лв.
10/20 снимки в галерията Бамбукова чаша

Цветни, биоразградими, органични, позитивни. За добро начало на деня. Няма човек, на който не бихме подарили чаша от бамбукови влакна. Запазва любимия чай или ароматното кафе топли за по-дълго от керамична или хартиена чаша и е в пъти по-приятна за пиене от метална или пластмасова термо чаша. Най-приятна е цената, но е трудно да изберем кой от многобройните весели дизайни ще подхожда най-много на избрания получател. Искаме от всички.

От Био Балев
1 брой - 9,90 лв.

Реклама »

Ключови думи:  подаръци