С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2017

Надя Здравкова
16 Декември 2017, 10:57
Share Tweet Pin it Share
    Преносимо барбекю и мултифункционален инструмент 5 в 1Кой би отишъл с куфарче в гората? ТОЙ. Марката Gentlemen’s Hardware казва повече от всичко. Отношението към храната вече може да бъде пренесено не само от професионалната кухня в дома, но и от вкъщи навсякъде, където отказваме да снишим критериите си към храната. Подарък, който демонстрира и радикално нов прочит на жеста да подаряваш готварски уреди и инструменти.От Elephant Bookstore Барбекю 189,90 лв.Мултитул 86,90 лв.
8/20 снимки в галерията Преносимо барбекю и мултифункционален инструмент 5 в 1

Кой би отишъл с куфарче в гората? ТОЙ. Марката Gentlemen’s Hardware казва повече от всичко. Отношението към храната вече може да бъде пренесено не само от професионалната кухня в дома, но и от вкъщи навсякъде, където отказваме да снишим критериите си към храната. Подарък, който демонстрира и радикално нов прочит на жеста да подаряваш готварски уреди и инструменти.

От Elephant Bookstore
Барбекю 189,90 лв.
Мултитул 86,90 лв.

Реклама »

Ключови думи:  подаръци