С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2017

Надя Здравкова
16 Декември 2017, 10:57
Share Tweet Pin it Share
    Раклет грил с каменна плочаПреди 10 години това щеше да е екзотично предложение за отчаяна домакиня. Днес го даваме като радикална, различна, но изпробвана идея за...малки wanna-be мастър шефове. Наистина. Ако познавате десетгодишно дете, което да харесва кулинарни предавания, това е ултимативният подарък. Сложете го в картонена кутия, добавите престилка с надпис Master chef и поканете съучениците на децата на "готварско парти". Стига с това лего, таблети и плейстейшъни.От Lidl59,99 лв.
13/20 снимки в галерията Раклет грил с каменна плоча

Преди 10 години това щеше да е екзотично предложение за отчаяна домакиня. Днес го даваме като радикална, различна, но изпробвана идея за...малки wanna-be мастър шефове. Наистина. Ако познавате десетгодишно дете, което да харесва кулинарни предавания, това е ултимативният подарък. Сложете го в картонена кутия, добавите престилка с надпис Master chef и поканете съучениците на децата на "готварско парти". Стига с това лего, таблети и плейстейшъни.

От Lidl
59,99 лв.

Реклама »

Ключови думи:  подаръци