С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2017

Надя Здравкова
16 Декември 2017, 10:57
Share Tweet Pin it Share
    Малък наръчник по хюгаКнига за щастливи хора, или за такива, които искат да са щастливи. Че кой не иска? Тайната на датчаните всяка година да оглавяват класацията за най-доволните от живота хора. Каква е тя ли? "Да пиеш какао на светлината на свещи". И не само. Да се научим да създаваме домашен уют с аромат на канелени рулца, да се радваме на ежедневните красиви моменти на удоволствие. Подарък, с който да кажем "Всичко ще бъде наред." Не - всичко Е наред.В книжарниците от Хермес15,96 лв.
4/20 снимки в галерията Малък наръчник по хюга

Книга за щастливи хора, или за такива, които искат да са щастливи. Че кой не иска? Тайната на датчаните всяка година да оглавяват класацията за най-доволните от живота хора. Каква е тя ли? "Да пиеш какао на светлината на свещи". И не само. Да се научим да създаваме домашен уют с аромат на канелени рулца, да се радваме на ежедневните красиви моменти на удоволствие. Подарък, с който да кажем "Всичко ще бъде наред." Не - всичко Е наред.

В книжарниците от Хермес
15,96 лв.

Реклама »

Ключови думи:  подаръци