С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ресторант на годината 2017: Менюто

Снимки: Драгомир Ушев
04 Април 2018, 17:41
Share Tweet Pin it Share
    СалатаСезонни зеленчуци, желе от билки, консоме от горски гъбиСимеон Петков, Regis et Jacques Marcon, Франция:"Едно ястие е изцяло завършено и успешно, когато има пълен баланс и хармония между вкусове, текстури, техники, цветове и аромати.Кубчетата гъби са основата на ястието, всеки зеленчук придава текстура, нежният крем от целина и фенел трябва да гали небцето, желето от билки е свежият компонент, а топлото консоме комбинира всичко и е завършващият елемент!"
6/12 снимки в галерията Салата

Сезонни зеленчуци, желе от билки, консоме от горски гъби

Симеон Петков, Regis et Jacques Marcon, Франция:

"Едно ястие е изцяло завършено и успешно, когато има пълен баланс и хармония между вкусове, текстури, техники, цветове и аромати.

Кубчетата гъби са основата на ястието, всеки зеленчук придава текстура, нежният крем от целина и фенел трябва да гали небцето, желето от билки е свежият компонент, а топлото консоме комбинира всичко и е завършващият елемент!"

Реклама »

Реклама »