С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ресторант на годината 2017: Менюто

Снимки: Драгомир Ушев
04 Април 2018, 17:41
Share Tweet Pin it Share
    Рибно ястиеМорски дявол, сусам, снежен грах, целина, бадем, шампанскоЛюбомир Тодоров, хотел "Ястребец Уелнес енд Спа", Боровец:"Глазиран в пенливо масло медальон от морски дявол, сотиран снежен грах със сусам, вариация от целина, цитросуво фюме с бадем и стафиди, пяна от юзу с шампанско. Стилът на ястието е от класическата френска кухня, като реших да добавя азиатска нотка - идеята ми е да комбинирам 2 вкуса от два континента. Повлиях се от концепцията на събитието: около света за една вечеря".
8/12 снимки в галерията Рибно ястие

Морски дявол, сусам, снежен грах, целина, бадем, шампанско

Любомир Тодоров, хотел "Ястребец Уелнес енд Спа", Боровец:

"Глазиран в пенливо масло медальон от морски дявол, сотиран снежен грах със сусам, вариация от целина, цитросуво фюме с бадем и стафиди, пяна от юзу с шампанско.

Стилът на ястието е от класическата френска кухня, като реших да добавя азиатска нотка - идеята ми е да комбинирам 2 вкуса от два континента. Повлиях се от концепцията на събитието: около света за една вечеря".

Реклама »

Реклама »