С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ресторант на годината 2017: Менюто

Снимки: Драгомир Ушев
04 Април 2018, 17:41
Share Tweet Pin it Share
    Второ основно ястиеИрландски Блек Ангус, моркови, цитруси, сладък соев сос, кафе и тимут пиперЕмил Минев, Le Cordon Bleu, Лондон:"Това ястие създадох специално за тази вчеря, въпреки че отделни елементи са присъствали и в някои от моите авторски рецепти през последните години. Вдъхновение за всички мои ястия черпя от пътувания, опита и срещите с хора."
9/12 снимки в галерията Второ основно ястие

Ирландски Блек Ангус, моркови, цитруси, сладък соев сос, кафе и тимут пипер

Емил Минев, Le Cordon Bleu, Лондон:

"Това ястие създадох специално за тази вчеря, въпреки че отделни елементи са присъствали и в някои от моите авторски рецепти през последните години. Вдъхновение за всички мои ястия черпя от пътувания, опита и срещите с хора."

Реклама »