С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Запознайте се с лекторите на "РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА"

Бакхус
14 Март 2019, 12:41
Share Tweet Pin it Share
  >>> МАСТЪРКЛАС 1: КУЛИНАРНИ ИНОВАЦИИ,ВДЪХНОВЕНИ ОТ БАСКИТE>>>Фернандо Паласио е роден в Мадрид и завършва "Управление на кухнята и Гастрономия". Работил е в знаменити ресторанти в Испания като Mugaritz (2 звезди) и Diverxo (3 звезди). По-късно специализира в отделите за "Иновации и развитие" на Mugaritz и "Баския Кулинарен Център", където работи и до днес като изследовател и професор. Той ще изнесе лекция заедно с колегата си Адриан Леонели, на която ще ни представят кулинарни иновации, вдъхновени от баските.✦✦✦☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.
1/7 снимки в галерията >>> МАСТЪРКЛАС 1: КУЛИНАРНИ ИНОВАЦИИ,
ВДЪХНОВЕНИ ОТ БАСКИТE
>>>

Фернандо Паласио е роден в Мадрид и завършва "Управление на кухнята и Гастрономия". Работил е в знаменити ресторанти в Испания като Mugaritz (2 звезди) и Diverxo (3 звезди). По-късно специализира в отделите за "Иновации и развитие" на Mugaritz и "Баския Кулинарен Център", където работи и до днес като изследовател и професор. Той ще изнесе лекция заедно с колегата си Адриан Леонели, на която ще ни представят кулинарни иновации, вдъхновени от баските.

✦✦✦

☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top

! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.

Реклама »

Ключови думи:  бар, лекции, мастъркласове