С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой ще готви тази на "Ресторант на годината"

Бакхус
14 Март 2019, 12:59
Share Tweet Pin it Share
    >>> ЯСТИЕ: Баски Surf & Turf Чангуро краб с традиционен баски боб Поднесено с Carlos Serres Reserva Red 2012, Rioja, Испания >>>Фернандо Паласио е роден в Мадрид и завършва "Управление на кухнята и Гастрономия". Работил е в знаменити ресторанти в Испания, включително Abadía Retuerta Le Domaine (1 звезда), Mugaritz (2 звезди) и Diverxo (3 звезди). По-късно специализира в отделите за "Иновации и развитие" на Mugaritz и "Баския Кулинарен Център", където работи и до днес като изследовател и професор на множество студенти.✦✦✦☛ За куверти: bacchus.bg/top
4/7 снимки в галерията >>> ЯСТИЕ: Баски Surf & Turf Чангуро краб с традиционен баски боб
Поднесено с Carlos Serres Reserva Red 2012, Rioja, Испания >>>


Фернандо Паласио е роден в Мадрид и завършва "Управление на кухнята и Гастрономия". Работил е в знаменити ресторанти в Испания, включително Abadía Retuerta Le Domaine (1 звезда), Mugaritz (2 звезди) и Diverxo (3 звезди). По-късно специализира в отделите за "Иновации и развитие" на Mugaritz и "Баския Кулинарен Център", където работи и до днес като изследовател и професор на множество студенти.

✦✦✦

За куверти: bacchus.bg/top

Реклама »

Реклама »