6/7 снимки в галерията
>>> ЯСТИЕ: Млечно агнешко от Валядолид с диви гъби
Поднесено с Bodegas Sinforiano Quelías Rosé 2018, Cigales, Испания >>>
Виктор Мартин е едно от водещите лица на модерната испанска гастрономия в района на Валядолид. Роден в областта Кастилия и Леон, той завършва образованието си във водещи испански академии по гастрономия. Професионалният му път го отвежда през ресторанти с 2 и 3 звезди "Мишлен", включително в Racó de Can Fabes на шеф Санти Сантамария в Барселона (3 звезди). През 2007 г. се завръща в родната си провинция и отваря собствен ресторант Trigо, заедно със съпругата си и сомелиер Ноеми Мартинес. Оттогава заведението е наградено с 2 слънца "Репсол" и получава първата си звезда "Мишлен" миналата година. Виктор Марин е гост на "Бакхус" под егидата на Посолство на Кралство Испания.
✦✦✦
☛
Вижте повече информация за събитието и купете своя куверт още сега на bacchus.bg/top