С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Гурме

  • ОТ БРОЯ: Да си веган в Пловдив

    Георги Куманов
    21 Май 2024, 12:25

    Къде "под тепетата" да хапнем вкусна, растителна храна.

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Сезонно от нашето море

    Анна Лазарова
    14 Май 2024, 11:19

    Защо да предпочитаме дива риба от устойчив улов

    Share Tweet Pin it Share
  • Cookó Kitchen:Drinks: палитра от вкусове

    Съдържание от JUNO
    10 Май 2024, 16:12

    Share Tweet Pin it Share
  • "Папус Ципурадико" - вкусът на дома

    Съдържание от "Папус Ципурадико"
    24 Април 2024, 15:58

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Там, където започва всичко

    Ивайло Харалампиев
    25 Март 2024, 12:21

    През 2024 кулинарният конгрес Madrid Fusion затвърждава глобалното си влияние с поредни рекорди.

    Share Tweet Pin it Share
  • Кулинарно приключение в Lion & Rose

    Съдържание от Hyatt Regency Pravets Resort
    21 Март 2024, 14:30

    Share Tweet Pin it Share
  • The Revolutionary Dining Room and Bar: съвременните революционери и храната, приготвена с любов

    Съдържание от Hyatt Regency Sofia
    21 Март 2024, 14:03

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Грузинска кухня за начинаещи

    Ния Петрова
    15 Март 2024, 11:52

    Пир за сетивата

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Мигранти с таланти представят: индонезийска седмица

    Искра Янкова
    14 Март 2024, 10:50

    Рианти Нур Айни разказва и показва кулинарното богатство на родината си

    Share Tweet Pin it Share
  • OT БРОЯ: Седмицата на Ню Йорк

    Андреа Пунчева
    13 Март 2024, 15:31

    Лични препоръки и наблюдения за града, който предлага от всичко по много и граници не познава

    Share Tweet Pin it Share
  • Първо снимам, после - яжте

    Бакхус
    снимки: ww.instagram.com/antonio.bachour/ 20 Януари 2021, 21:26

    "Първо снимам, после ям" е популярна шега на маса, когато поне един или няколко души вадят телефоните си при пристигането на чиниите и преди да опитат, правят кадри - най-често за Инстаграм

    Share Tweet Pin it Share
  • Космос: "Амбициозният ресторант"

    Слава Стоянова
    снимки: Георги Кожухаров 15 Декември 2020, 19:32

    Гостите, които идват за първи път, ще останат изненадани от чинията си при поръчването на нещо, което звучи традиционно.

    Share Tweet Pin it Share
  • Niko'las 0/360: Това е експеримент, в който държа най-много на качеството

    Татяна Димитрова
    снимки: Георги Кожухаров 10 Декември 2020, 19:06

    "Държим адски много на продуктите, на вкуса им и на това да останем постоянни в качеството, което предлагаме."

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант Zest

    сп. Бакхус
    09 Октомври 2015, 15:02

    Share Tweet Pin it Share
  • Пътеводител на гастрономическия стопаджия

    Бакхус
    07 Август 2015, 12:30

    Share Tweet Pin it Share
  • А това какво е?

    текст Нева Мичева, Сан Себастиан
    снимки: СС 16 Декември 2011, 20:21

    Надникване в кухнята на един от най-уважаваните готвачи в света през един от най-престижните европейски кинофестивали

    Share Tweet Pin it Share
  • Седмица на ресторантите

    текст Дария Манова, Спас Спасов, Михаил Ванчев
    снимки: Красимир Юскеселиев 16 Декември 2011, 19:38

    13 ресторанта в 4 града, с 18 различни менюта - в сутрешен, обеден или вечерен вариант, придружени от 24 български и италиански вина на 4 наши изби и 1 вносител, 7 дни поред - така изглеждаше първата "Седмица на ресторантите", организирана от "Бакхус".

    Share Tweet Pin it Share
  • Някои мисли: Пуйки и шарани

    текст Пепа Витанова
    снимки: CC 25 Ноември 2011, 12:36

    Рибата има седем качества и губи по едно от тях на час. Пуйката лесно унива. Но и двете служат като повод за размисъл

    Share Tweet Pin it Share
  • Нашествието на вещиците

    текст Пепа Витанова
    снимки: Бакхус 24 Октомври 2011, 13:14

    Лошото момиче, което готви вкусно, e любимият капан на всеки мъж

    Share Tweet Pin it Share
  • Търси се: Десертът на нашето време

    текст Дария Манова, фотография Йоана Петрова, Цветелина Белутова, Албена Шкодрова
    снимки: Цветелина Белутова 16 Септември 2011, 17:39

    Извитият кравай на Средновековието, сиропено-сладката диря на османските столетия, виенският привкус на следосвободителните години, металните тави с тригуни на соца.... Последните години обаче сякаш все още чакат своя характерен десерт

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »