С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    Бялата андалуска супа бе комбинирана с Anna de Codorniu Chardonnay & Muscat на изба Codorniu - най-големият и популярен производител на испанското пенливо вино "cava", в България представян от "Бибендум". В случая обаче комбинацията бе тихо сухо вино от шардоне и мускат - богато на аромати и вкусови нюанси, но и с леко сладнеещ профил, който пасна идеално на интригуващия нежен бадемов и също сладнеещ вкус на супата.
12/21 снимки в галерията Бялата андалуска супа бе комбинирана с Anna de Codorniu Chardonnay & Muscat на изба Codorniu - най-големият и популярен производител на испанското пенливо вино "cava", в България представян от "Бибендум". В случая обаче комбинацията бе тихо сухо вино от шардоне и мускат - богато на аромати и вкусови нюанси, но и с леко сладнеещ профил, който пасна идеално на интригуващия нежен бадемов и също сладнеещ вкус на супата.

Реклама »