С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    Триото тапаси бе комбинирано с едно много интересно и нестандартно предложение - виното Pasion Blue, което провокира с нетрадиционния си ярко син цвят. Привлекателно за едни, неортодоксално за други, едно е сигурно: това шардоне, привлича погледите и интереса заради цвета си, постигнат без употреба на изкуствени добавки, а благодарение на естествени пигменти, извлечени от ципата на червено грозде.
8/21 снимки в галерията Триото тапаси бе комбинирано с едно много интересно и нестандартно предложение - виното Pasion Blue, което провокира с нетрадиционния си ярко син цвят. Привлекателно за едни, неортодоксално за други, едно е сигурно: това шардоне, привлича погледите и интереса заради цвета си, постигнат без употреба на изкуствени добавки, а благодарение на естествени пигменти, извлечени от ципата на червено грозде.

Реклама »

Реклама »