С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    Продължаваме вечерята с още една провокация за сетивата (и за фотоапаратите). Ajoblanco malagueño е андалусийска студена крем супа от бадеми и чесън. Наричат го още "бялото гаспачо" на Малага.
9/21 снимки в галерията Продължаваме вечерята с още една провокация за сетивата (и за фотоапаратите). Ajoblanco malagueño е андалусийска студена крем супа от бадеми и чесън. Наричат го още "бялото гаспачо" на Малага.

Реклама »