С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    Mar-i- Muntanya умело съчетава вкусовете на морето и вкусовете от планината. Вариацията на Митко Шопов е вдъхновена по думите му от най-декадентската вариация, която Барселона може да предложи: комбинация от бавно готвено свинско и телешко, горски гъби и морски дарове - калмари и скариди в комбинация с пюре от пащърнак.
14/21 снимки в галерията Mar-i- Muntanya умело съчетава вкусовете на морето и вкусовете от планината. Вариацията на Митко Шопов е вдъхновена по думите му от най-декадентската вариация, която Барселона може да предложи: комбинация от бавно готвено свинско и телешко, горски гъби и морски дарове - калмари и скариди в комбинация с пюре от пащърнак.

Реклама »