С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    В десертните чинии е съберан в "свещен съюз" ("Matrimonio") шоколадов мус със сол и зехтин и крем от розмарин, гарнирани с ядивни цветя. Сrema de romero е нетипичен и може би изненадващ за българския вкус, но веднага намери верни почитатели.
19/21 снимки в галерията В десертните чинии е съберан в "свещен съюз" ("Matrimonio") шоколадов мус със сол и зехтин и крем от розмарин, гарнирани с ядивни цветя. Сrema de romero е нетипичен и може би изненадващ за българския вкус, но веднага намери верни почитатели.

Реклама »