С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    Едно така богато ястие заслужва и също толкова богато вино. Отново благодарение на "Бибендум" можехме да се насладим на Vinea Crianza на изба Finca Museum от Сигалес, регион между Риоха и Рибера дел Дуеро. Разбира се, става дума за сорта темпранийо, отгледан в много специални лозя, разположени в изключително каменистите почви на древно пресъхнало корито на река. Както изисква категорията Crianza, виното е лежало поне 6 месеца в дъб и още 1 година в бутилка и е развило много комплексни аромати, елегантна структура и меки танини, без да е загубило и чаровния си плодов профил.
16/21 снимки в галерията Едно така богато ястие заслужва и също толкова богато вино. Отново благодарение на "Бибендум" можехме да се насладим на Vinea Crianza на изба Finca Museum от Сигалес, регион между Риоха и Рибера дел Дуеро. Разбира се, става дума за сорта темпранийо, отгледан в много специални лозя, разположени в изключително каменистите почви на древно пресъхнало корито на река. Както изисква категорията Crianza, виното е лежало поне 6 месеца в дъб и още 1 година в бутилка и е развило много комплексни аромати, елегантна структура и меки танини, без да е загубило и чаровния си плодов профил.

Реклама »

Реклама »