С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Иберийски кулинарни емоции с Димитър Шопов

Бакхус
01 Ноември 2016, 16:20
Share Tweet Pin it Share
    Наслада бе и шоколадовият мус в комбинация със зехтин и сол. По думите на Митко обаче това не е самоцелно - зехтинът прочиства рецепторите, а солта подсилва вкуса.
20/21 снимки в галерията Наслада бе и шоколадовият мус в комбинация със зехтин и сол. По думите на Митко обаче това не е самоцелно - зехтинът прочиства рецепторите, а солта подсилва вкуса.

Реклама »