С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Голямото четене

Бакхус
21 Декември 2018, 16:45
Share Tweet Pin it Share
  Ina Garten Cook Like a ProАйна Гартен, или Босата контеса, е позната и на българските зрители на Food Network с мекото си излъчване и сърдечната усмивка, с която готви за приятели или съветва напълно непознати по кулинарни въпроси. Нейната сила е в неизчерпаемия запас от трикове, които правят готвенето едновременно по-леко и по-сполучливо. В Cook Like a Pro също се съдържат разнообразни "пищови" - например в раздела за печене на десерти Айна обяснява, че е добре при приготвянето им да използвате яйца със стайна температура. А ако сте забравили да ги извадите навреме от хладилника, просто ги оставете да постоят в топла вода 5 - 10 минути. Ценно е и приложението със заместители - какво да използвате, ако случайно ви липсва определена съставка. Тук е публикувана и рецептата, с която Босата контеса се гордее най-много - торта с рикота и свежи смокини.
1/8 снимки в галерията Ina Garten Cook Like a Pro

Айна Гартен, или Босата контеса, е позната и на българските зрители на Food Network с мекото си излъчване и сърдечната усмивка, с която готви за приятели или съветва напълно непознати по кулинарни въпроси. Нейната сила е в неизчерпаемия запас от трикове, които правят готвенето едновременно по-леко и по-сполучливо. В Cook Like a Pro също се съдържат разнообразни "пищови" - например в раздела за печене на десерти Айна обяснява, че е добре при приготвянето им да използвате яйца със стайна температура. А ако сте забравили да ги извадите навреме от хладилника, просто ги оставете да постоят в топла вода 5 - 10 минути. Ценно е и приложението със заместители - какво да използвате, ако случайно ви липсва определена съставка. Тук е публикувана и рецептата, с която Босата контеса се гордее най-много - торта с рикота и свежи смокини.

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, книга, Нома, храна