С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Цяла вечер яли, пили и се веселили - Менюто

Бакхус
10 Април 2016, 16:25
Share Tweet Pin it Share
    ЧЕТВЪРТО ПРЕДЯСТИЕТрюфелови вариации Яйца брюле с черен трюфел и маринован жълтъкПечени картофи с пюре, жулиен от черен трюфел, чипс от от зеленчуци (червено цвекло, сладки картофи) в крем-трюфел сос Поднесено с Chianti Classico Castello D’Albola 2012, ItalyОписание:Като технология за приготвяне - само картофите са приготвени су-вид –останалата част от ястията са приготвени по класическа технология.Шеф-готвач Жоро Иванов
5/7 снимки в галерията ЧЕТВЪРТО ПРЕДЯСТИЕ

Трюфелови вариации
Яйца брюле с черен трюфел и маринован жълтък
Печени картофи с пюре, жулиен от черен трюфел, чипс от от зеленчуци (червено цвекло, сладки картофи) в крем-трюфел сос

Поднесено с Chianti Classico Castello D’Albola 2012, Italy

Описание:
Като технология за приготвяне - само картофите са приготвени су-вид –останалата част от ястията са приготвени по класическа технология.

Шеф-готвач Жоро Иванов

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, консоме